Minőségbiztosítás

Cégünk régóta figyelmet fordít termékeink minőségére. 1999-ben tanúsíttattuk minőségbiztosítási rendszerünket, melynek eredményeként a nyers homokos kavics bányászata, továbbá feldolgozott kavics előállítása, értékesítése, alkalmazási területre MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményei szerint a tanúsítványt megkaptuk. Rendkívül fontosnak tartjuk partnereinkkel az intenzív kapcsolattartást, törekszünk a termékfelhasználói igényeket kielégíteni. Az ilyen irányú munkát területi képviselőink végzik.

Üzemeinkben a termékek gyártása a széleskörű felhasználási területnek és a vevői igényeknek megfelelően az EN 12620, EN 13043, EN 13139, EN 13242, MSZ 4798-1:2004 jelű szabványok, és az ÚT 2-3.601:2006 Útügyi Műszaki Előírás figyelembevételével történik.

Cégünk minőségpolitikájával összhangban termékeink előállítását a gyártás során folyamatosan ellenőrizzük, minőségüket a kitermelésből az üzemek elhagyásáig nyomon követjük. Minőségbiztosítási rendszerünkben az EN-nel összhangban elkészítettük Ellenőrzési tervünket, mely szerint folyamatosan vizsgáljuk a gyártás során a nyers homokos kavicstól kezdve - mely termékeink alapanyaga - a mosott osztályozott homokot, és kavicsot, homokos kavicsot, zúzott homokot, zúzott kavicsot.

A saját laboratóriumi ellenőrzéseken felül független, akkreditált szervezeteknél is bevizsgáltatjuk termékeink minőségét. Termékeink fejlesztése, új technológiák bevezetése a minőségbiztosítás érdekében együttműködünk építőipari és műszaki egyetemekkel. Vevőinknek lehetőséget biztosítunk a gyártás és ellenőrzés megtekintésére, közös mintavételezés és vizsgálat végzésére.
Célunk és feladatunk a kiemelkedő minőség és a megbízhatóság.
Minden termékünk CE minősítéssel rendelkezik. A minőségbiztosítást a budapesti EMI végzi.

Termékskálánk bővítése, a tanúsításba bevont termékek növelése folyamatos.
Az esetleges vevői panaszt, reklamációt 24 órán belül kivizsgáljuk.
Tervezői, kivitelezői, vevői felkérésre egyedi igények kielégítésére, speciális feladatok megoldásához cégünk konzultációt biztosít.

(Figyelem: a letölthető dokumentum olvasásához Adobe Reader programra van szükség)